Moje konto Moje konto

SÓL ZMIEKCZAJĄCA MIĘSO 30G KAMIS

4.09
Dodaj do ulubionych

Na stanie: 101 Bardzo dużo

Czas dostępności: Dostępny od ręki

Waga: 0.035 kg

Producent: KAMIS

Opis produktu SÓL ZMIEKCZAJĄCA MIĘSO 30G KAMIS

Mięso jest niezbędnym produktem w kuchni każdego smakosza. Dobrze przygotowane, potrafi dostarczyć wiele przyjemności. Z tą myślą powstała właśnie Sól zmiękczająca mięso, która pomaga wykorzystać pełnię smaku przygotowywanego dania. Zawarty w niej naturalny enzym - papaina, pozyskiwany z owoców papai, pozwala na zmiękczanie i poprawienie kruchości mięsa, poprzez rozluźnienie jego włókien. Sól zmiękczającą stosuje się do potraw z wołowiny, baraniny, wieprzowiny oraz dziczyzny.

Dla uzyskania najlepszego efektu, należy dokładnie natrzeć mięso solą zmiękczającą na 15-20 minut przed smażeniem, pieczeniem lub gotowaniem.

Poleć produkt

:
:
: